FAQ

Openingstijden
Wij krijgen vaak de vraag “wat zijn jullie openingstijden?”. Wij zijn 24/7 openen, omdat wij alleen een webshop hebben op dit moment.
Het is dus helaas niet mogelijk om kleding te passen of te voelen. Maarja meestal zijn de benzinekosten hoger dan de verzendkosten.

Retourneren
Na ontvangst van het product heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren of te ruilen.
Nadat wij het retourpakket hebben ontvangen en gecontroleerd hebben op compleetheid, zullen wij de kosten voor het geretourneerde product vergoeden. Dit zullen zo spoedig mogelijk doen, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding.

De aankoop dient, indien redelijk wijs mogelijk compleet en onbeschadigd te worden teruggestuurd. Eventuele schade aan het product kan worden verrekend op het terug te storten bedrag.
De koper doet vooraf schriftelijk of per e-mail een verzoek voor terugname van het artikel. Het is wenselijk dat de koper daarbij aangeeft in welke staat het artikel geretourneerd gaat worden.

Restitutiebedrag
Army-company.nl controleert ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade, defect en/of verpakking. Naar aanleiding van de staat van het geretourneerde product wordt bepaald welk bedrag aan de koper wordt terugbetaald.
Is deze compleet en onbeschadigd dan stort army-company het totaal bedrag* dat op de factuur vermeldt staat binnen 30 dagen terug. Wij adviseren u daarom bij retourneren van een product ook de originele factuur bij te voegen. Voor het terugstorten van uw geld gebruiken wij namelijk het rekeningnummer dat op de factuur is vermeld.
* alle kosten exclusief de retourkosten.