Emerson Fast Helmet MH – Black

Purchase this product now and earn 68 Points!

67,89

De FAST helmen zetten een nieuwe kwaliteitsnorm op het gebied van hoofdbescherming.
Zowel het draagcomfort en de veelzijdigheid van de helm als de bepaalde uitblinkers van deze lijn.

4 Positie Accessory Rail Connectors: non-winkelhaak bevestigingspunten voor snel en veilige aantrekken of uittrekken van op het hoofd gedragen accessoires, zoals verlichting, camera’s, brillen, comms, enz.
Gewicht – 600g
Materiaal – ABS Plastic

Uitverkocht

Artikelnummer: ACASIAB0331B Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

De voering is gebaseerd op schuim die is gepositioneerd om de helm een perfecte pasvorm te geven die vormt naar het hoofd. De vier punt kin-band is uitgerust met een eenvoudige en snelle aanpassings systeem, bovendien is het een gesloten systeem wat betekent dat het geen bandjes verloren raken of opvallen. De grootte van de helm is makkelijk aan te passen d.m.v. een schakel module op de achterste voering’s die wordt bediend met een draaiknop. Alle elementen van de voering en keelband die het lichaam aanraken en ondersteunen zijn bedekt met zweet absorberende stof.

Aan de buitenkant, is de helm uitgerust met een geïntegreerde nachtkijker mount die is uitgerust met extra haken die geplaatst worden op flexibele banden welke als werking hebben om de NVG’s stabiliteit te bevorderen. Aan beide zijden van de helm, zitten universele rails om extra accessoires te monteren. Een groot deel van de zijkant van de helm en het achteroppervlak zijn bedekt met klittenband die kunnen worden gebruikt om patches, identificatie-elementen of infrarood en zichtbaar licht markers te monteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Emerson Fast Helmet MH – Black” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *