X-Shield FAST BJ helm – Grijs

45,99

Helm Replica X-Shield Fast BJ, Type BJ heeft gaten voor ventilatie en voor het verlagen van het gewicht.

Uitvoering: Kunststof
Kleur: grijs
Gewicht: 575g
Hoofdomtrek: 55-61cm
Fabrikant: Ultimate Tactical

Uitverkocht

Artikelnummer: ACHLM-107-GREY Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Laatste productie van XShield helmen, voldoen aan alle airosfteisen. Prijs / kwaliteit verhouding is in het geval van de XShield helm uitstekend en onderscheid zich hierdoor van de overige merken.

Helmschaal van duurzaam plastic, zodat de constructie duurzaam is en tegelijkertijd licht van gewicht. Een belangrijk voordeel van de helm zijn de grote mogelijkheden voor aanpassingen aan het hoofd van de gebruiker. Met behulp van de in deze set aanwezige modulaire kussens (gemaakt van hard plastic en zachte foam), die vrij in de helm kan worden geplaatst met behulp van klittenband. De brede waaier van aanpassing heeft ook een 4-punts aansluiting met een zachte kin, vastgemaakt met Fastex gesp. Instellen van de grootte van de helm, is mogelijk met een knop op de achterzijde van de helm.

Net als veel andere helmen op basis van FASTachtige structuur, is de XShield uitgerust met een set van montagerails, zodat de montage van een breed scala voor bijv. een extra bril, tactische verlichting, headsets, etc. waardoor de installatie van NVG systemen simpel is. De voorkant van de helm bestaat uit kunststof montage en trekkoorden.

Je kunt de coolheids factor verhogen dmv. de panelen met zachte klittenband op de helm, waardoor de montage van moreel en/of typepatch, borden, markeringen, een elite, etc.

De set bestaat uit:
– Een set van kussens
Type adapter WingLoc
22mm RIS rail montage
2 x Clip voor 19mm bril
2 x Swivel Clip goggle mount 19mm
2 x Swivel Clip goggle mount 35mm
2 x voor montage roterende clips
NVG mount adapter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “X-Shield FAST BJ helm – Grijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *